0

CO ENZYME Q10

Ön jelenleg itt tartózkodik: Gladiator Life  //  Hírek
Nyomtatás Megosztás

CO ENZYME Q10

Mi is ez az anyag…? Sokak számára ismeretlen. Akik viszont már használták, azok a hatására emlékezni fognak. 30 éves kor felett jelentősen lecsökken ezen anyag termelése az emberi szervezetben. Ezért kell külső forrásból vagy élelmiszer- vagy táplálékkiegészítő formájában pótolni. Sajnos élelmiszereink tápanyagtartalma jelentősen lecsökkent, és a méreganyag tartalma kiugróan megnőtt! Így a legjobb választás a táplálék kiegészítő!

Ennek az anyagnak több jelentős hatása van az emberi szervezet számára. Ezek közül kiemelnék párat:

1. Erős antioxidáns: A emberi szervezetben olyan folyamatok mennek végbe, ami elhasználja, tönkreteszi és megöregíti a testet. Ezeket az úgynevezett szabadgyökök végzik. Ők a rosszak a szervezetben mondhatnánk azt, hogy ők a „SIT LOVAGOK”, viszont ott vannak a „JEDI LOVAGOK”, akik harcolnak a rosszak ellen. Ők az antioxidánsok! Sajnos előbb vagy utóbb, de itt a rosszak győznek, és a test meghal. Viszont nem mindegy, hogy mikor és milyen minőségben teszi azt meg. Minél nagyobb a testben az antioxidánsok száma, annál később öregszünk és hamarabb regenerálódunk. Ezen kívül regenerál más antioxidánsokat, például az E-vitamint.

2. Energiatermelés: Ez az anyag nagyban hozzájárul az energiatermelő folyamatokhoz. Itt szeretném kiemelni a szívben és a tüdőben végbemenő folyamatokat. Ezt az energizáltságot nem úgy kell elképzelni, mint a koffeintől, hogy hirtelen felviszi az energiaszintünket, majd még mélyebbre helyezi, mint a kiindulási állapot. Itt nem erről van szó, hanem egy belső energiát, roborizáltságot ad. Jobban megy a nap, jobban bírjuk a munkát, jobban bírunk koncentrálni. Minden területen jobban tudunk működni!

3. Szív- és keringés támogató: A vérben keringő LDL koleszterinszintet csökkenti, ezáltal csökken az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a szívinfarktus kockázata.

4. Migrénes fejfájások: Hatékonyan elősegíti a megelőzését a migrénes fejfájásoknak is.

5. Rák: A szervezetben nagy számban előforduló antioxidánsok lecsökkentik a daganatos betegségek kialakulását. Vagy a meglévő betegség felépülését gyorsítja fel.

6. Regenerációs folyamatok: Felgyorsítja ezeket a folyamatokat, így nagyban hozzájárul például egy sportoló teljesítményének növeléséhez. Vagy egy sérülésből való felépüléshez.

Összegezve a leírt információkat minden 30 év feletti ember, vagy éppen nagy fizikai aktivitásnak kitett emberek számára előnyös hatást fejt ki!Ráadásul ebben a hideg időben mindenképpen javaslom a szedését, hogy a szervezetetek egy picit ellenállóbb legyen!

A jövő héten folytatom a kül. tápanyagok elemzését!

Addig látogassatok el street workout oldalra, ahol edzésekkel tudjuk segíteni a jó erőnléti állapototokat, és nézzétek meg a Glife receptes oldalt, ahol olyan ételkülönlegességeket kaptok tőlünk, amikkel szálkás és energikus formát tudtok elérni.

Legyetek győztesek a hétköznapok csatáiban!
Bodnár Gladiator Ákos