0

Glutén- Tojás- Tejmentes borsófőzelék

Ön jelenleg itt tartózkodik: Gladiator Life  //  Receptek
Nyomtatás Megosztás

Glutén- Tojás- Tejmentes borsófőzelék

Hozzávalók:

450 g zöldborsó (én bio fagyasztott zöldborsóból készítettem)
6-8 dl mandulatej
1 közepes vöröshagyma
Petrezselyem ízlés szerint
Himalája só ízlés szerint
Fokhagyma granulátum ízlés szerint
Tarka bors ízlés szerint (ízlés szerint lehet kókusztej vagy rizstej is)

Elkészítés
A megtisztított apróra vágott hagymát  kókusz olajon pici sóval megpároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a fűszereket.
Ezután adjuk hozzá a mandulatejet és megmosott apróra vágott petrezselymet , majd 8-12 perc alatt főzzük készre.
A fele adag zöldborsót miután megpuhultak a  botmixerrel passzírozzuk szét.
Majd a másik felével keverjük össze és elkészült a Liszt és Tejmentes brutál főzelékünk amihez én Lazacot találtam.