0

Rozmaringos csirke őszi zöldségekkel

Ön jelenleg itt tartózkodik: Gladiator Life  //  Hírek
Nyomtatás Megosztás

Rozmaringos csirke őszi zöldségekkel

Rozmaringos csirke őszi zöldségekkel

Hozzávalók
4 egész csirkecomb
Olívaolaj
Himalája só, bors
15 dkg sütőtök
15 dkg fehérrépa
15 dkg cékla
15 dkg sárgarépa
10 dkg póréhagyma
7 g zellergumó
6-8 ágacska friss rozmaring

Elkészítés
A megmosott csirkecombokat helyezzük tepsibe, alaposan sózzuk, borsozzuk kenjünk meg olívaolajjal. Alufóliával lefedve süssük 1 órán keresztül 230 fokon.
Közben a megpucolt zöldségeket, kockázzuk fel apróra, a pórét karikázzuk fel. A zöldségeket öntsük össze keverjük el 4 evőkanál olívaolajjal, sózzuk.
Vegyük le a csirkéről a fóliát, szórjuk köré a zöldségeket, a rozmaringleveleket, forgassuk át a csirke szaftjában.
Süssük tovább 35 percig.
És utána máris az asztalunk a ropogósra sült isteni csirke. ☺️

Jó étvágyat kívánok a te egészség megőrződ Gladiátor Rami!