0

Rólunk

Ön jelenleg itt tartózkodik: Gladiator Life
Nyomtatás Megosztás

Rólunk

“Ákos barátommal mindketten gyermek korunktól rendszeresen sportolunk. Közös realitásunk által nagyon sok eszmecserét folytattunk a sportról, edzésmódszerekről, a helyes életmódról és táplálkozásról, jó tanácsokat adva egymásnak. Egyik nyári edzőtáborunkba, a Nyíregyházi Városi Stadionba meghívtam Ákost, ahol tartott nekünk egy nagyon pörgős , izzasztó erőnléti edzést, majd egy nagyon szuper életmód tanácsadást kis előadás formájában a helyes táplálkozásról és edzéselméletről. Évek óta tisztelettel tekintettem rá, mint Body-Building személy edzőre, de közelebb megismerve egy nagyon megbízható melegszívű barátra találtam rá, akiben egy igazán tapasztalt hozzáértő szakembert fedeztem fel. Ákos hihetetlen tudással, ambícióval rendelkezik a személyedzés, a helyes életmód és táplálkozás tanácsadás területén, éppen ezért tiszta szívből tudom ajánlani Ákost mindenkinek, aki egészségesebbé szeretne élni, mind testileg, lelkileg meg szeretne újulni, mert egy olyan kitűnő szakembertől kap segítséget, tanácsokat aki érti hogy miről beszél, hiszen megjárta a hadak útját. Egy igazi Gladiátor, aki nemcsak magán, a közvetlen környezetén, hanem sok más embereknek segít legyőzni az akadályokat a hétköznapi kihívásokban. Fegyvert elő, emeld a pajzsod, győzni vagy meghalni, de soha sem feladni!”

 

Bodó László Harcművészeti Oktató

 

„Bodnár Ákos: egy barátom ajánlása végett kértem meg Ákost, hogy segítsen nekem az edzésben és tudtam persze, hogy jó a szakmájában, de nem gondoltam, hogy ennyire!Nem elég, hogy az edzések folyamatosan változatosak és izgalmasak, soha nem tudod na most milyen új feladatsort talált ki de emberileg is mindig foglalkozott velem.Örülök, hogy vele edzhetem és megismertem őt!”

Dalanics Nikoletta

 

 

„Ákossal azért is szeretek edzeni, mert ha fáradtan érkezek is a terembe, ő mindig felvidít. Jó hangulatban telnek az edzések, így rengeteg pozitív energiával távozok. A konkrét gyakorlatokon kívül rengeteg hasznos információval lát el, legyen szó étkezésről, célokról, motivációról…stb. Mindenben segítőkész, lehet rá számítani, pozitívan áll az élet dolgaihoz. Sokat tanulok tőle.
Mivel eléggé édesszájú vagyok, viszont odafigyelek az étkezésemre így nagyon örültem ezeknek az új fejlesztésű péksüteményeknek. Nagyon finomak, ízletesek. A választék nagy, és folyamatosan megújul. Jó érzés, hogy büntetlenül fogyaszthatom őket.”

Dankai Erika

 

 

„Májusban kerestem fel Ákost, hogy koordinálná-e edzéseimet. Nagy szerencsémre elfogadta a felkérésemet pedig tudom, hogy igen sokan várnak az általa képviselt életmód tanácsokra és edzésprogramra.

Számomra a legideálisabb délelőtti edzésidőpontokban, alkalomról alkalomra egyre erősebb edzések következtek, melyek fejlődéshez vezettek. A fejlődés megmutatkozik mind erőnlétileg (nagyobb és nagyobb súlyokkal dolgozunk) mind pedig testfelépítés szempontjából. Sikerült súlyt vesztenem, miközben izmot építettünk. Korántsem értem még el a gondolataimban megvalósítani kívánt formát, de edzésről edzésre közelebb és közelebb kerülök hozzá.

A másik szempont, amiért Ákost választottam az életmód tanácsai és a Gladiátor Life által képviselt termékek. Már izgatottan várom az üzletnyitást, hogy minden fontos és ideális táplálékot egy helyen meg tudjak vásárolni, amire a fejlődésemhez és egészségemhez szükség van. „

Drabik Zsolt

 

 

„Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek lehetősége volt Ákossal edzeni. Ha rá gondolok, akkor az első szó, ami eszembe jut, az a maximalizmus. Mindenkitől elvárja a maximumot, az ügyfeleitől is és magától is, ezáltal garantált a fejlődés és a siker. Mindamellett azon kevés emberek közé tartozik, akik valóban önzetlenül segítenek ha szükség van rá. Nekem személy szerint is nagyon sok tippet adott hogyan lehetnék egészségesebb és hogy meglássam a jót is nemrég kiderült laktóz intolleranciámban és glutén szenzitivitásomban. Többek között emiatt is várom nagyon, hogy megnyisson péksége és üzlete, ahol végre egy helyen be tudok szerezni mindent, amire különleges étrendemhez szükségem van.”

Drabik-Papp Mónika

 

 

„Sziasztok! Horváth Péter HM health mentor vagyok, fitness tréner és presenter, a legnevesebb hazai fitness rendezvények óraadó oktatója. Néhány mondattal szeretném Bodnár Ákos barátomat nektek bemutatni. Ákost hosszú évek óta ismerem, igazi példakép a fitness szakmában! Mentálisan és fizikálisan a tökéletességre törekszik, nem hátrál meg az akadályoktól, folyamatosan bővíti tudását, mely véleményem szerint már így is lexikális nagyságú. Igazi sportembernek tartom, akinek az esze is helyén van, tiszta szívvel segít az embereknek egészségesen élni. Nyomon követhettem, amint létrehozta a példa értékű Gladiátor családot és bízom benne, itt még nem áll meg a történet, mert ahhoz, hogy az emberek tudjanak és merjenek változtatni az életükön, egészségükön, olyan emberekre van szükség, mint Bodnár Ákos! További sikereket kívánok neked, nagyszerű amit eddig elértél!”

Horváth Péter

 

 

„Én 2008-2009-ben ismertem meg mentorom és edzőmet Bodnár Ákost. Akkor fő célunk a fogyás volt és sikeresnek is bizonyult , mivel 3-4 hónap alatt 108 kg-ról sikerült 83 kg-ig fogynom az ő segítségével. Ezek után nem úgy gondolkodtam ahogy kellett volna és leálltam és ezt követte az hogy másfél év elteltével sikerült 116 kilóra gyarapodni ami lelkileg hatott rám és teljesen kétségbe estem . Majd már lassan 2 éve hogy elkezdtem ismét egyik barátommal edző terembe járni és elkezdödőtt újra a súly csökkenés. A barátom akivel jártunk , ő egy idő után nem tartott velem és folytattam egyedül az utamat. Ilyenkor olyan 96-97 kg lehettem ami csökkent de valamikor maradt ugyan annyi . Hónapokig próbáltam és küzdöttem a cél érdekében majd 2014 februárjában újra találkoztak útjaink kedves barátommal és edzőmmel Ákossal. Azért éreztem szükségét mivel nem éreztem tudásom kellő nagyságúnak hogy fogyásom és fejlődésem a nekem elvárt legyen. Mikor elkezdtünk közös munkákat,rövides időn belül meglett a 90 kg ami alá nem szándékoztunk menni . Tudása és lelkesítése nagyon sokat segített hiszen edzői munkássága mellett lelkiekben is erősítette az embert. Tudása magát igazolja mivel ő már hosszú évek óta kell és fekszik le nap mint nap ezzel az életformával. Edzéseinket nagyon hasznosnak érzem mert változatosak és meghozzák az kívánt eredményt . Ezeken kívül útmutatatást add megfelelő életmódra és táplálkozásra. A galdiator life termékeket azaz finomabbnál finomabb pékáruk tömkelegét készíti, s forgalmazza ő és kedves párja . Így az edzeni , fogyókúrázni és egészségesen élni vágyók számára lehetővé teszi hogy bűn tudat nélkül és súly növekedés nélkül nassolhassanak. Ákost jó ember ismerőnek tartom hiszen mindenkihez megtalálja a hozzá vezető utat és személyre szabott edzés programot állít össze. Talán ez is lehet az eredménye hogy akivel ő foglalkozik az nem távozik eredmény nélkül, a testet és lelket következetes munkával erősíti és karbantartja. „

Horváth Zsolt

 

 

„Kevés olyan ember van, aki akkora kisugárzással és küzdőszellemmel rendelkezik, hogy azzal másokat is motivál, cselekvésre sarkall, sőt még kevesebb ilyen ember él közvetlen környezetünkben. Nekem volt szerencsém találkozni egy ilyen emberrel; Bodnár Ákossal. Ez az ember szinte átragasztja a versenyszellemet, a küzdeni akarást az emberekre. Személyes sikerei másokat is motiválnak, az élet bármely területén. Arra tanít, hogy „Győzz a mindennapok csatáiban” és nagy célok kitűzésére bátorít.
Nagyon jó edző, sikeres vállalkozó. A Gladiator Life® atlétájaként egy személyben támogatóm és edzőm, mégis leginkább barátomnak tartom. Versenyeim előtt egyaránt felkészít fizikailag és lelkileg is. Egy emberséges, elszánt, segítőkész, céltudatos ember, egy gladiátor.„

Kavasánszki Péter
(Street workout versenyző)

 

 

„Sziasztok! Kruppi Gergő vagyok főállásban tűzoltó, mellette személyi edzéssel foglalkozok. Nagyon fontos számomra a sport és az egészséges életmód, különösen nagy hangsúlyt fektetek a táplálkozásra. Bodnár Ákos személyes jó barátom, sokat tanultam tőle az edzésről és a táplálkozásról egyaránt. Nem kell őt bemutassam, hogy komoly cukorbetegsége ellenére milyen eredményeket ért el, az életmódjának köszönhetően. Örülök annak, hogy megalkotta a Gladiátor Life-ot, ugyanis újra fogyaszthatom kedvenc péktermékeim, amit eddig nem tehettem, mert érzékeny vagyok az “egyszerű” fehér lisztből készült finomságokra. Ami a legjobb az egészben, hogy egy helyen mindent be tudok szerezni, ami csak kell a konyhába. Sportolnátok, és éljetek teljes, de Egészséges életet!”

Kruppi Gergő

(Személyi Edző)

 

 

„Vannak személyi edzők és van Ákos. Az órai nem csak szimpla “gyuras ” mind testi mind lelki feltöltődés. Az orairol nem úgy jön ki az ember mint akit megnyuztak hanem mint aki meg tudná váltani a világot. Az órák során nem csak testileg fejlodtem hanem szellemileg is, Ákos folyamatosan ellátott etkezesi és életmód tanácsokkal is. Végre egy olyan edző akinek van anatómiai tudasa és aki elmagyarazza melyik gyakorlat mit fejleszt. A konditermi edzések általában monotonak és unalmasak, de én 3 hónap alatt nen találkoztam két egyforma órával. Ákos 3 hónap alatt nem csak az edzőm de az egyik legjobb barátom is lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek kicsit is fontos a teste, egeszsege és szeret mozogni.”

Mihalkó Barbara!

 

 

„Ákos az edzéseink során az erő, állóképesség es gyorsaság fejlesztése mellett nagy figyelmet fordít a mentális tréningre is, ami a legtöbbször a legnagyobb akadály a fejlődésünk útjában. Ákos kitartása es elkötelezettsége példaértékű és ragadós, mind a sportban, mind pedig az életben. A munkát nekem kellett elvegeznem, de útmutatása, irányítása mellett a kitűzött célom a segítségével könnyen elértem.”

Rausz Attila

(Spartan Race versenyző)

 

 

„Hogy ki is nekem Bodnár Ákos?
Mindig egy kiemelkedő képességű tanuló jut eszembe. Sajnálom, hogy anno
abba kellett hagynia a krav magát. Kitartó , céltudatos, fegyelmezett ember
akinek egyik erénye a hátrányából kovácsolódott. A saját cukorbetegségét elemezve
magas szintű tudást halmozott fel a táplálkozás területén, melyet a gyakorlatban is
jól kamatoztat. Úgy gondolom, ezen a területen érdemes rá hallgatni.”

Rozsnyai Róbert
(Expert-1 Krav maga instructor
SFG Kettlebell oktató
a Naked Warrior Funkcionális Edzőterem vezetője)

 

 

„Körülbelül 7 éve ismerem Ákost, de edzeni idén tavasszal kezdtem el vele. Már az első órán éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Érezhető volt, hogy szakmailag maximálisan felkészült. Az edzéseink mindig változatosak és jó hangulatban telnek. Minden edzés végére nagyon fáradt vagyok, de már várom a következő edzést! Ákos minden minden edzésen emlékeztet arra, hogy soha nem szabad feladni és mindig lebegjen előttem a kitűzött CÉL! Viszont a diéta betartása nehezemre esik, de a Gladiátor termékekkel és Rami receptjeivel sokkal könnyebb diétázni és odafigyelni, hogy jó minőségű termékeket egyek! Mindenkinek merem ajánlani!”

Szabó Gabriella

 

 

„Hello, sziasztok! Én áprilisban mentem először Ákoshoz, egy ismerősöm javaslatára. Elmondta, hogy mire számíthatok. Kemény, határozott, kifogásokat nem elfogadó ember, azonban azt is mondta, hogy ő volt az egyetlen olyan edzője, élete során akihez szívesen ment és nem azon gondolkozott, hogy milyen indokkal ússza meg a mai edzést. Mára már mint edző, és emberként is ismerem. Az edzései tényleg jók, humoros, hosszúakat lehet vele beszélgetni és ami talán a legfontosabb, hogy megbízható. Én teljesen elégedett vagyok vele.”

Vabják Gergő

 

 

„Bodnár Ákos:
Céltudatosság, fegyelem és a végsőkig kitartás jelképe! Egy igazi harcost, gladiatort ismerhetünk meg személyébén, mind fizikailag, valamint szellemileg. Eletet egy mondással jellemeznem, amely rá vall: ” Nincs lehetetlen csak tehetetlen”
Edzőként egy segítőkész és kemény embert ismerhetünk meg, aki segít céljaink elérésében, melyhez kellő motivációt kaphatunk külső formai megjelenésében.
Örülök, hogy megismerhettem, örülök, hogy barátomnak tekinthetem, számíthatok rá bármikor!
Ismerjétek meg ti is, és váljatok azzá akik valójában lenni szeretnétek, Ákos az embered aki ebben segít!”

Végső Gábor

(K1 versenyző)

 

 

“Amikor Ákos megkért, hogy írjak pár gondolatot a készülő honlapjára, először olyan szavak jutottak eszembe, mint megbízható, profi, pontos, kitartó, maximalista, jó szakember…
Aztán ahogy kezdtem belemerülni a gondolataimba, rájöttem, nem ez a fontos. Mint minden sikeres ember, természetesen Ő is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. De amiért én nagyra tartom, az az, ahogy a közel másfél éves közös munkánk során folyamatosan képes motiválni, új célokat kitűzni, új lehetőségeket mutatni és elhitetni velem, hogy ezeket meg is tudom valósítani. Nem csak a sportban, hanem az élet minden területén.
Kívánom, hogy váljanak valóra az álmai, legyen sikeres az üzleti életben, legyen kitartása és ereje szembe nézni a nehézségekkel.
Sok sikert Áki!”

Karakó Krisztina

 

 

“Barna Gábor vagyok, 2014 nyarán kerestem fel Bodnár Ákost, hogy legyen a személyi edzőm. Azért esett rá a választásom, mert hallottam a Gladiátor Life-ról. 3 hónapja edzem vele heti 3 alkalommal, és ez idő alatt volt időm megismerni őt emberileg és mint edző.
Nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt emberként tudnám jellemezni ,ami úgy gondolom elengedhetetlen ehhez a sportághoz. Mint edzőm  kitartó, és motiváló hatással van rám.  Példaértékű az elért eredményeiben,  komoly versenyeken szerepel amelyeken újra és újra ledönti saját határait.
Az eltelt 3 hónap alatt csak a Gladiátor csökkentett szénhidrát tartalmú péksütiket fogyasztom, amit bárkinek nyugodt szívvel ajánlok, mert nagyon finomak és nem emelik fel a vércukor szintet, így sokáig teltség érzetet adnak.”

Barna Gábor

 

 

“Bodnár Ákos barátomat már kb. 15 éve ismerem. De most nem is ezt akarom megosztani veletek, ha nem azt hogy mennyire felnézek rá, hogy nem csak komoly szaktudásával, ha nem teljes szívével segít nektek, nekünk nap mint nap, akár táplálkozásban, akár edzés terén, akár ha csupán egy kis motiváció kell a mindennapok terén. Az egyik legképzettebb, és legprecízebb ember a szakmájában akit valaha ismertem, és mellesleg egy nagyon jó ember, és barát. Kövessétek bátran szavait, ezt teszem én is.”

Csuhai János
(2013 Arnold Classic ezüst érem.
2013 Superbody Open Absolut bajnok.)

 

 

“Ákos edzésmódszereivel több, mint egy éve ismerkedtem meg és már első alkalommal éreztem, amikor elmentem hozzá, hogy egy olyan környezetbe kerültem, amire mindig is vágytam. Már a kezdetektől nagyon kemény személyedzéseket tartott, aminek hamar meg is lett a szemmel látható eredménye. Radikálisan átalakította az étkezésemet, személyre szabottan nagyon változatos étrenddel ajándékozott meg, amihez plusz ráadás volt csak a sok finom gladiátor péksütemény. Ákos egy rendkívül precíz, pontos és körültekintő ember, aki figyel a legapróbb részletekre is!”

Spisák Gergő

 

 

“Bodnár Ákos személyében egy olyan embert ismertem meg, aki saját maga is végigjárta a fejlődés útját. Személyes tapasztalatainak köszönhetően olyan kompetenciákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy kiváló munkát végezzen mások mentális és fizikai tréningje során.
A Gladiator Life termékek tökéletesen beilleszthetők a sportos életmódot folytatók étkezési szokásaiba. A magas minőségű, válogatott alapanyagoknak és a több éves fejlesztési folyamatnak köszönhetően olyan egészséges és finom termékek ezek, amelyek a nap bármely szakában fogyaszthatók lelkiismeret furdalás nélkül.”

Moldvay István